OK MANAGEMENT

Door de soms negatieve landelijke berichtgeving lijkt het of werken op een operatiekamercomplex een last is. Dat het lastig is om op een OK afdeling leiding te geven zal de NVLO niet ontkennen. Wij willen echter graag benadrukken dat de OK een inspirerende werkomgeving is waarin alle aspecten van het leidinggeven aanwezig zijn. Het is bijzonder uitdagend om als leidinggevende van een OK een bijdrage te kunnen leveren aan een fris en vrolijk werkklimaat waarin medewerkers en specialisten met plezier werken en waar patiënten een optimale veilige zorg krijgen.

logo_ok-management

Hoe je als leidinggevende in het ingewikkelde “hart” van het ziekenhuis  kunt acteren wil de NVLO uitdragen en bespreekbaar maken. Het OK Management Magazine is naast, de themadagen, deze website en het jaarlijks congres, een tool om in contact te komen met de NVLO en haar leden. Met ons prachtige magazine proberen wij als leidinggevenden van de OK, Raden van Bestuur, specialisten maatschappen/ vakgroepen, onderwijs, inspectie en alle andere geïnteresseerden te bereiken.

Bekijk onze uitgave OK Management online: klik hier

Vier keer per jaar kunt u interessante artikelen lezen over innovaties en OK gerelateerde onderwerpen. Met het item “op de werkvloer” laten wij operatiekamer afdelingen die met bijzondere projecten bezig zijn zien. In iedere uitgave stellen wij een NVLO lid voor. Elkaar opzoeken en van elkaar willen leren hopen wij hiermee te bevorderen. Met de “stelling” proberen we discussies op gang te brengen. Uiteraard krijgen onze sponsoren ook ruimte om hun bedrijf voor te stellen.

Vaak wordt de OK verweten op een eiland te leven. De NVLO roept haar leden op om van het eiland af te komen! Laat zien waar je mee bezig bent, deel je kennis, geef aan waar de problemen zitten. Met elkaar zorgen we ervoor dat OK Nederland een positieve uitstraling krijgt.

Hebt u ideeën voor het OK Management Magazine? Indien u het magazine niet ontvangt maar dit wel wilt? Wilt u uw OK uw organisatie of uw idee in het blad zien verschijnen?  Neem contact op met Jeanette Ronchetti: jronchetti@nvlo.nl 

Facebooktwitterlinkedin

de Nederlandse Vereniging voor én door Leidinggevenden Operatieafdeling