NVLO voorjaarscongres 2019

  • -

NVLO voorjaarscongres 2019

Tags :

Categorie : NIEUWS

De Nederlandse Vereniging Leidinggevenden Operatiekamers (NVLO) zal
op vrijdag 5 april een nieuw voorjaarscongres organiseren met als thema
‘Duurzaam Personeelsbeleid in tijden van krapte op de arbeidsmarkt’.

Dit in aansluiting op het thema van vorig jaar; ‘Duurzaam Opleiden’.
Opleiden alleen is niet voldoende, hoe houden we mensen aangehaakt en verbonden met onze afdelingen?

Eric Koenen zal deze dag voorzitten, het debat leiden en ervoor zorgen dat er aan het einde van de dag een ontwikkelagenda is om direct mee aan de slag te gaan. We starten met het vervolg op vorig jaar, zoals vurig gewenst door de NVLO leden in de Algemene Leden Vergadering van september 2018. We zullen u meenemen in de stand van zaken rondom de ontwikkelingen van HR2025. Echter met opleiden alleen redden we het niet. We moeten onze medewerkers boeien en binden door hen een duurzaam personeelsbeleid aan te bieden.

Drie mooie sprekers die u daar meer over kunnen vertellen. Al deze inleidingen zijn bedoelt om te inspireren zodat we in de middag met elkaar hierover in debat gaan. Maar natuurlijk is er ook tijd om met elkaar tussendoor informeel in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en een drankje. Het volledige programma vindt u in het volgende tabblad.

Wilt u vooraf overnachten in het hotel, dan kan dat. Wij reserveren dan vast een kamer voor u. Bij inchecken rekent u zelf uw kamer af bij de receptie van het hotel. Kosten van een voor overnachting zijn: €90,00 inclusief. btw, inclusief toeristenbelasting, inclusief ontbijt.

Bent u NVLO-lid, dan ontvangt u zoals u van ons gewend bent een korting op het inschrijfgeld. Vult u de kortingscode: chermon10 in bij uw bestelling. (De code in het grijze vakje invullen  en bevestigen door op kortingscode te klikken). Klik hier voor het volledige programma en inschrijving.

Komt allen, het belooft weer een inspirerende dag te worden met een duidelijk einddoel. We kunnen niet langer afwachten, we moeten samen in actie komen!

Neemt uw collegae vooral mee, lid of geen lid, zodat we samen met nieuwe plannen aan de slag kunnen.

U bent van harte welkom op vrijdag 5 april 2019 in Wageningen.

Namens het NVLO-bestuur,
Yvonne Boogschutter en Ruud Tromp

Facebooktwitterlinkedin

de Nederlandse Vereniging voor én door Leidinggevenden Operatieafdeling