9th EORNA Congress ‘On the move’

  • -

9th EORNA Congress ‘On the move’

Tags :

Categorie : NIEUWS

Beste hoofden OKC,

In 2019 is er geen tweedaags LVO congres maar is de LVO er in geslaagd, als een van de 24 landen van EORNA, het Europese congres van EORNA naar Nederland te brengen. Niet alleen voor Europa, vele delegaties uit de wereld komen naar dit congres. Het vorige congres in Griekenland heeft 900 bezoekers getrokken .

Het thema van dit internationale congres: “On the Move”.

On the Move, in beweging, ook in andere Europese landen is er volop ontwikkeling in ons beroep  en we zijn voortdurend in beweging om perioperatieve zorg te verbeteren, met meer geavanceerde technologie voor kwaliteit en veiligheid van patiëntenzorg in operatiekamers. Al deze ontwikkelingen eisen  aandacht en toewijding van het hele chirurgische team. Juist ook in een periode van tekorten en schaarste! Daarnaast is niet alleen de omgeving van de operatiekamer in beweging, maar ook de wereld om ons heen. Dit internationale congres is een mooie gelegenheid om met collega’s uit de hele wereld kennis te maken en kennis te delen.

Ons Internationale congres valt samen met de “chirurgendagen”, een unieke kans om nu uw medewerkers naar een andere scholing te sturen, nl dit congres. Voor groepen groter dan 10 personen heeft EORNA aantrekkelijke kortingen en we hebben early bird tarieven. Het congres biedt meer dan 100 (internationale) sprekers en workshops en een zeer uitgebreide beursvloer waar de industrie haar laatste ontwikkelingen laat zien aan uw medewerkers. Diverse ziekenhuizen hebben inmiddels hun bijna voltallige personeel aangemeld!    

Namens EORNA en LVO verwelkomen we u en uw medewerkers graag  in Den Haag.

Henk Folkertsma chair of the 9th EORNA congress
Jeanine Stuart, vice chair of the 9th EORNA congress

           

Facebooktwitterlinkedin

de Nederlandse Vereniging voor én door Leidinggevenden Operatieafdeling