Doe mee met de OK Visie blogwedstrijd!

  • -

Doe mee met de OK Visie blogwedstrijd!

Tags :

Categorie : NIEUWS

Het leven van een medewerker op de ok gaat niet altijd over rozen: het ene moment maak je een klein vreugdedansje wanneer een gezond kindje ter wereld hebt gebracht na een spoedsectio, het andere moment vervloek je je baan na een dienst gedraaid te hebben van 14 uur. Soms vraag je je misschien af hoe die andere collega’s dat allemaal ervaren..

Heb jij ook de behoefte om jouw werkplek eens onder de loep te nemen en alles van je af te schrijven? Hoe leuk zou het zijn als dat dan ook nog gelezen wordt door die andere collega’s!

Doe mee met onze blogwedstrijd
Dit is je kans! We organiseren namelijk een blogwedstrijd. Kun jij met humor, of een snik, schrijven over wat je nu weer hebt meegemaakt? Stof dan nu je pen af, klim achter je laptop, en schrijf je leukste, liefste, grappigste of ontroerendste blog over jouw ervaringen op de ok.

De winnaar
De winnaar loopt er in het vervolg vrolijk bij op de ok, want je mag 2 paar Happy Socks naar keuze uitkiezen.
Daarnaast publiceren we je blog uiteraard op OK Visie.nl, zodat iedereen kan genieten van jouw belevenissen.

Wat moet je doen?

  1. Schrijf je blog en mail hem vóór 15 juni 2018 naar: info@okvisie.nl. Vermeld hierbij ook je naam, emailadres en functie.
  2. Deel dit bericht, zodat je collega’s ook op de hoogte zijn.
  3. Duimen

De uitslag wordt via onze social media kanalen gecorrespondeerd en de winnaar krijgt vanzelfsprekend ook een persoonlijk bericht.

 

Waar wacht je nog op?? Wij zijn benieuwd!

Facebooktwitterlinkedin

de Nederlandse Vereniging voor én door Leidinggevenden Operatieafdeling